Totaal aanbod
Kwaliteit
Levertermijnen
Groep A. De Witte
Partners
Certificaten
VAWI
Weekfolder
Maandfolder
Aanmelden promo
FOLDERS
Klant worden
Klachtenopvolging
Privacystatement
Algemene V.V.
SERVICE
Vacature
Open sollicitatie
VACATURE
CONTACT
ONLINE BESTELLEN
MENU
ONLINE BESTELLEN
ONLINE BESTELLEN
BEDRIJFSVIDEO

Vawi NV

Vawi NV maakt deel uit van de grotere groep De Witte die wereldwijd actief is. Dit maakt dat Vawi NV voor alle klanten een inspiratiebron kan betekenen bij hun aankooppollicy.

De wil om met al onze klanten en partners een stevige partnerrelatie in een geest van respect en eerlijkheid op te bouwen maken meer dan ooit deel uit van onze bedrijfswaarden. Onze visie is een voortreffelijke leverancier in de voedingssector te zijn door: Een uitzonderlijke dienstverlening aan onze klanten te bieden leveren van uitzonderlijk kwalitatieve en ultra verse producten ontwikkelen van een blijvende bedrijfscultuur die voortdurende verbetering en teamwerk in de hele organisatie hoog in het vaandel draagt. Het aanbieden van een veilige en vriendelijke werkomgeving. Creëren van meerwaarde om de onderneming inclusief al zijn bedrijfsprocessen te laten groeien.

Totaal Aanbod

Uiteraard is onze corebusiness nog altijd kwalitatieve groenten en fruit (in alle mogelijke vormen en verpakkingen) aan de man brengen, op een manier die in regel is met alle mogelijke normeringen m.b.t. voedselveiligheid. Daarentegen proberen wij onze service verder uit te breiden met gerelateerde producten en dit zowel in vers als diepvries, ja zelfs met een gamma droge voeding.


Marktaandeel

Specifiek

Onze segmentatie binnen onze doelgroep is ondertussen niet enkel meer pure horeca maar ook uitgebreid naar collectiviteitenkeukens zowel binnen de contractcatering als in de onafhankelijke bedrijfskeukens (zowel B&I als in de Zorg).

Distributie - Bereik

Onze afzetmarkt situeert zich vnl over heel Vlaanderen (met uitloop tot Luik). Wij garanderen een dagelijkse (6 op 7) logistieke dekking met eigen transport binnen de driehoek Antwerpen – Brussel – Gent en tevens de rest van Vlaanderen ook altijd 3 vaste leveringsdagen (ma – woe- en vrijdag).


Technologie / Flexibiliteit

Technologie

Vawi beschikt over een moderne bedrijfsruimte van 5.390 m² bebouwd en daar is onze pas geopende nieuwe uitbreiding van 1.300 m² aan toegevoegd.

Flexibiliteit

Wij zijn een bedrijf met een eigen gekoeld wagenpark waardoor er een zeer grote flexibiliteit aan de dag kan worden gelegd. Een goed uitgerust communicatie en tracking systeem, waaronder ook on-line T° opvolging tijdens transport, ingebouwd in onze vrachtwagens stelt ons in staat om op elk ogenblik vragen over de transporten te beantwoorden.

Kwaliteit

Ons beleid is vooral gericht op hygiënische werkomstandigheden die de voedselveiligheid optimaal verzekeren waardoor we continu werken aan: Het instant houden en voortdurend verbeteren van de bedrijfsinterne kwaliteit,- en voedsel veiligheidssystemen volgens de principes van HACCP. Het permanent voldoen aan de van toepassing zijnde wet,- en regelgevingen en eventuele andere overeengekomen eisen. Het voortdurend aanpassen van de verschillende processen aan de best beschikbare methoden en technieken om ultra verse, kwalitatieve en prijsbewust hoogstaande producten te distribueren met een maximum preventie van de voedselveiligheid. Het voorschrijven aan al zijn medewerkers en leveranciers tot het volgen van de procedures van het HACCP – systeem, en bij te dragen aan een voortdurende verbetering van dit systeem.

Levertermijnen

Alle bestellingen geplaatst dag 1 voor 16 uur worden geleverd op dag 2 in de voormiddag. Zondag, - en feestdagen zijn wij gesloten.

  • Groenten & fruit (“vuil” gamma): Bestel dag A voor 24u levering dag B
  • Aanvullend Servicegamma: Bestel dag A voor 23u levering dag B  
  • 4e Gamma (versnijdingen) (*): Bestel dag A ten laatste voor 14u levering dag B
  • Juicy gamma (vers fruitsap en -salades) (**): Bestel dag A voor 11u levering dag B (uitzondering vrijdag voor 11u à levering maandag)
  • Altoni-Kelderman (verse pasta en kroketten) (***): Bestel dag A levering dag C
  • Certificaten


    Groep A. de witte

    De sleutel naar het succes van de groep A. De Witte is samenwerking! Enerzijds tussen de verschillende filialen van de groep anderzijds door een goede samenwerking met verschillende producenten. Dankzij deze intensieve wisselwerking tussen de verschillende bedrijven kan de groep hoge kwaliteitsvereisten garanderen en een veilig product met de perfecte smaak afleveren. Door een jarenlange samenwerking tussen de importeur en de verschillende producenten is een knowhow en duurzame relatie ontstaan. Deze knowhow zorgt ervoor dat met de nodige flexibiliteit, de beste kwaliteit op het juiste moment op de markt wordt gebracht.